Medische sector

Jarenlange ervaring binnen de medische praktijk

De medische sector brengt specifieke eisen, wensen en omstandigheden met zich mee. Ook als het gaat om financiële en fiscale onderwerpen. Adviesbureau LBA heeft ruime ervaring in advisering aan en administratieve begeleiding van ondernemers met een medische achtergrond. We kennen als geen ander de bijzondere uitdagingen en kansen die horen bij uw beroepsgroep en uw sector.

De complexiteit van financiële zaken bij het ondernemen in de medische sector blijft toenemen. Door kennis en tijd in deze sector te investeren kunnen we professionals met een medische praktijk snel en adequaat van dienst zijn. Daardoor kunnen zij zich zo veel mogelijk op hun eigen specialisme concentreren.

We combineren onze jarenlange ervaring in de branche met actuele kennis van financiën, belastingen en andere voor medisch ondernemers relevante wet- en regelgeving.

Alle medische beroepsgroepen

Adviesbureau LBA werkt voor alle medische beroepsgroepen. Tot onze klanten behoren medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en ook dierenartsen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich zorgcentra, zelfstandige behandelcentra, praktijkhouders en groepspraktijken, maar ook zelfstandigen zonder personeel en medici in loondienst.

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left